[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wie wil nu niet meemaken hoe het is om een top model voor een dag te zijn? Een dag de mooiste foto’s van jezelf. Geschikt voor je portfolio, glamourshoot of een extreme visagie shoot. Het kan met de fotoshoots verzorgd door Ri-Jolie visagie en hairstyling. Nadat je een uitgebreide hairstyling en make-up hebt gekregen, poseer je voor de camera van een professionele fotograaf in de studio.

Hij of zij geeft je tips voor het poseren, zodat je foto’s er uitzien alsof ze zo uit een glossy komen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua shoots bijvoorbeeld:

  • Portfolioshoot
  • Glamourshoot
  • Pre weddingshoot
  • Extreme visagie shoot
  • Zwangerschapsshoot
  • Bedrijfsfoto’s
  • Foto’s voor je website

 

Model fotoshootKortom een fotoshoot kan naar jouw wensen ingevuld worden. Wij werken met verschillende fotografen en doen er alles aan om jou voor de camera te laten stralen. Het team van Ri-Jolie visagie en hairstyling vindt het daarom fijn wanneer je bij deze unieke workshop je wensen aan ons doorgeeft.

Wil je bijvoorbeeld een fotograaf die juist je prachtige buik fotografeert? Of wil je samen met je partner een fotoshoot en jullie kindje dat er aan zit te komen op de foto ‘showen’? Een foto voor een baby shower is namelijk ook te boeken via Ri-Jolie. Daarnaast verzorgen wij prachtige en professionele foto’s voor je website. Ook wanneer je als model wilt beginnen en foto’s voor je portfolio wenst, dan hebben wij de beste fotografen voor je in huis. Vanzelfsprekend passen we de visagie en hairstyling aan bij de fotoshoot. Het is ook mogelijk om eerst een proefsessie te doen qua visagie en hairstyling. Bij een fotoshoot gaat het natuurlijk om maatwerk en we bespreken daarom graag eerst de mogelijkheden. Graag tot ziens in de studio!

Bel voor vragen met Ria Kap. Tel: 06 22 14 55 08 of stuur een e-mail naar info@ri-jolie.nl 

Ready to flirt? 

flirt-buttonJa, leest het goed. Ben jij dol op flirten met de camera? Of heb je een spannende date in het vooruitzicht? Zin om mee te doen aan een tof vrijgezellenfeest en meer leuks? Ook via One Motion kun je één van de Beautyworkshops van RI-Jolie boeken. Meer informatie en workshops vind je via de link Vrijglezellenfeesten 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”361,359,172,360″ img_size=”full” title=”Top model voor een dag “][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]