[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Fotoshoots en een zakelijk portret zijn onmisbaar voor succes. Kijk jij voor (nieuwe) connecties op LinkedIn en andere Social Media? Scan je voor je zaken wilt doen de online kanalen? Wil je jouw medewerkers meer zichtbaarheid en een zelfverzekerde uitstraling geven? Het team van Ri-Jolie Visagie & Hairstyling verzorgt zakelijke shoots in samenwerking met professionele fotografen. Het doel is een heldere en persoonlijke presentatie van jouw medewer(st)ers en daarmee je bedrijf naar de buitenwereld.

Online Shoots voor bedrijven en ZZP

Met een fotoshoot van Ri-Jolie laat je een verzorgd zakelijk portret maken. Dit is goed voor een professionele uitstraling, maar natuurlijk ook uitstekend voor de uniformiteit van jouw organisatie. Tegenwoordig met het internet ontkom je er niet aan om jezelf te laten zijn aan klanten en collega ondernemers. Benut de nieuwe tijd door ook online het visitekaartje duidelijk en professioneel neer te zetten. Bij Ri-Jolie kun je gebruik maken van de volgende diensten:

  • Fotoshoot profielfoto inclusief visagie
  • Fotoshoot profielfoto inclusief visagie en hairstyling
  • Fotoshoot zakelijke portretten voor bedrijven
  • Fotoshoot voor magazines inclusief visagie en hairstyling
  • Fotoshoot voor flyers inclusief visagie en hairstyling

Tip, informeer ook naar de fotoshoots wanneer je werkt als ZZP’er | Freelancer.

Fotoshoots en een zakelijk portret

Een goede en duidelijke profiel foto van de medewerkers van een bedrijf zijn het visitekaartje voor mensen die een organisatie (nog) niet kennen. Een zakelijk portret is dus een fijne investering, waar je geen spijt van krijgt. Bovendien worden fotoshoots vaak ook nog eens als erg leuk ervaren. Een van onze professionele fotografen zet de medewerkers op de foto en het team van Ri-Jolie Visagie & Hairstyling verzorgt het kapsel en de Make-Up. De dames krijgen tijdens het opmaken nog wat tips en trucs. De heren krijgen natuurlijk geen uitgebreide Make-Up, maar een poedertje tegen het glimmen en de oneffenheden worden weggewerkt.

De fotoshoot kan plaatsvinden op iedere locatie. Bijvoorbeeld bij jullie binnen het bedrijf, in de vergaderruimte of met het productieproces op de achtergrond. Of wij regelen een leuke locatie bij jullie in de buurt (restaurant, hotel, etc). Iedere zakelijke fotoshoot wordt op maat bedacht en uitgevoerd. Wij werken samen met verschillende professionele fotografen, zoals Rhalda Janssen, Pauline Smale en Richard Sinte Maartendsdijk.

Informeer naar de mogelijkheden voor een fotoshoots en een zakelijk portret door te bellen met Ria Kap: 06 22 14 55 08 of stuur een e-mail naar info@ri-jolie.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Fotoshoots magazine, publicaties?

admin-ajaxUiteraard kunnen wij ook de Make-Up en het kapsel verzorgen voor een fotoshoot voor het bedrijfsmagazine of andere publicaties. Onder leiding van visagiste en haarstyliste Ria Kap hebben wij diverse mooie producties mogen verzorgen.

Bel of mail ons; Wij zijn zowel doordeweeks als in het weekend bereikbaar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]