[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Samen met je vriendinnen in de spotlights? Een fotofeestje is de leukste manier om je verjaardag of het vrijgezellenfeestje van je beste vriendin te vieren. Het fijne is dat je bij Ri-Jolie kunt kiezen uit twee mogelijkheden voor een fotofeestje:

  • Jullie haar en make-up worden zo gedaan dat jullie er uitzien als echte modellen. Uiteraard verzorgd door professionele visagistes en haarstylistes. Daarna ga je op de foto bij een van onze professionele fotografen, alleen en uiteraard met z’n allen.
  • Tijdens een 2,5 uur durende workshop leer je stap voor stap jezelf mooi opmaken. Welke kleuren staan je bijvoorbeeld mooi? Hoe kies je de juiste foundation? Na de workshop maken wij een leuk kapsel.

Een professioneel fotograaf zet je in de spotlight

Na de workshop wil je uiteraard het prachtige resultaat laten vastleggen. Daarom poseer je na de workshop voor de camera van een professionele fotograaf. Deze foto’s houden jullie als aandenken aan een geweldig feest. Maak je verjaardag, vriendinnendag, moeder dochter dag onvergetelijk met een fotofeestje! Het feestje kan gehouden worden bij jouw thuis, maar wij beschikken ook over verschillende locaties in Rotterdam, Den Haag en Breda. Ook heeft Ri-Jolie voor een fotofeestje fijne studio’s in Middelburg, Utrecht en Zevenbergen.

FullSizeRender


Wil je vandaag nog meer informatie over het boeken van een fotofeestje? Bel dan met Ria Kap, eigenaar van Ri-Jolie, visagie en hairstyling. Tel: 06 22 14 55 08[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″]Natuurlijk wordt er tijdens het fotofeestje ook gezorgd voor de nodige gezelligheid. Terwijl jullie heerlijk in de watten worden gelegd, staan de bubbels of een heerlijke pot thee klaar. Een hapje en een drankje, daar houden wij van! Met Ri-Jolie hebben jullie naast prachtige foto’s ook nog eens een onvergetelijke tijd! Suggesties, wensen? Je mag altijd even bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: een fotofeestje is ook een geweldig cadeau voor je beste vriendin die gaat trouwen, afstuderen of jarig is! Mijn telefoonnummer vind je onderaan dit bericht. Tot gauw aan de telefoon! Je leeft maar eenmaal, dus hang zelf de slingers op! En wij helpen je deze dag een beetje boel mee 😉

[vc_single_image image=”137″ img_size=”full” alignment=”right” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]