Ga je ook voor events en het rode loper gevoel? Wil je het mooiste event ervaren en er een onvergetelijke dag of avond van maken? Dan wil je uiteraard dat je bedrijf en je gasten stralend voor de dag komen. Het visagie en hairstyling team van Ri-Jolie bestaat uit professionele beautyexperts, zoals visagisten en haarstylisten. Wij ondersteunen bij alle events. Vindt er een speciaal evenement plaats, bijvoorbeeld een congres dat gefilmd wordt en online verschijnt? Wij helpen graag met een professionele visagiste/hairstyliste die de medewerk(st)er er goed uit laat zien, zonder slordig ogende glim, roodheid of vermoeide kringen.

Events voordelen Ri-Jolie visagie

max factor raakeind haarlemOp

Voor events werkt het team van Ri-Jolie visagie en hairstyling met speciale technieken. Hierdoor zal de aandacht daadwerkelijk naar de boodschap gaan van de medewerkers/sprekers op events en naar niets anders. De nieuwe HD make-uptechnieken die onze visagisten gebruiken, zorgen voor een onzichtbaar en vlekkeloos resultaat. Ook voor heren kan dit uitstekend ingezet worden. Meer informatie over het team van Ri-Jolie tijdens events? Vraag vrijblijvend en gratis advies aan, zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Events en het rode loper gevoel

IMG_7230

Een personeelsfeest een extra feestelijk tintje geven? De medewerkers en de partners het ‘rode loper’ gevoel geven? Een beautyhoek met visagisten, haarstylisten en/of nagelstylisten geven de gasten een feestelijke Make Over of een snelle touch up. Dit kan ook binnen een thema, zoals de 50ties, 20ties, glamourladies of bijvoorbeeld flower power. Heeft de bediening ook een thema look nodig? Geen probleem, wij denken graag mee en voeren het in overleg uit.

Meer weten? Bel ons en wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contact Ri-Jolie via het contactformulier of bel met Ria Kap. Tel: 06 22 14 55 08