Met een prachtige bruidsstyling van het team van Ri-Jolie maak je een sprankelend begin van de mooiste dag van je leven. Natuurlijk wil een verpletterende indruk maken. Daar hoort een prachtige trouwjurk bij, maar ook schitterende make-up en een kapsel die je nog meer laten stralen. Een professionele visagist en hairstylist weet precies hoe jij er op die onvergetelijke dag nog mooier uit kunt zien. En het fijne is dat het feest van de bruidsstyling alvast begint met een proefsessie.

Proefsessie bruidsstyling

Voor je trouwdag neem je het zekere voor het onzekere. Daarom spreken we af voor een proefsessie. We kunnen zo vooraf de keuzes voor je kapsel en make-up maken en het eindresultaat bekijken. Uiteraard krijg je ook tips en leer ik je een aantal trucs. Aan het einde van de sessie maken we een foto en nemen we alles nog een keer goed door zodat jouw trouwdag stralend en onvergetelijk wordt.

De proefsessie kan plaatsvinden in de studio in Lage Zwaluwe of bij jou thuis. Misschien is het een idee om deze dag te combineren met een fotoshoot; waarbij we meerdere bruidsfoto’s maken. Of je kunt een proefsessie boeken op de dag dat je een pas-sessie hebt van je bruidsjurk. Het team van Ri-Jolie bespreekt graag de mogelijkheden met jou, zodat ook de aanloop richting de grote dag onvergetelijk wordt.

Trouwdag

Op de grote dag komen we bij je thuis zodat je dag lekker ontspannen kan beginnen. We brengen de make-up aan en maken het kapsel, precies zoals afgesproken tijdens proefsessie. Wat zal jij stralen! En wij natuurlijk ook! Bruiden zijn simpelweg fijn om voor en mee te werken. Mocht je overigens na het ‘ja-woord’ doorgaan voor een feest(je) en je make-up iets meer nodig heeft, dan hebben wij de ‘touch up’ voor je.

Touch up

Wil je net voor het feest een wat zwaardere make-up of een kleine verandering in je kapsel? Dan spreken we een tijd af om je make-up bij te werken of het iets zwaarder te maken. Zo heb je de hele dag door een make-up die perfect past bij de sfeer van het moment.

Bruidsmeisjes & gasten

Uiteraard kunnen de visagisten/haarstylisten van Ri-Jolie ook het kapsel en de make-up van de bruidsmeisjes en andere gasten verzorgen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Bel vrijblijvend voor een offerte of laat alvast je wensen weten. Je kunt me bereiken via het contactformulier, maar ik vind het helemaal fijn wanneer je even belt!

Alvast een prachtige bruiloft toegewenst. Ria Kap, namens Ri-Jolie. Tel: 06 22 14 55 08

Locaties
Het team van Ri-Jolie visagie en hairstyling werkt door heel Nederland, maar ook in België. Hieronder vindt u een greep uit het aantal plaatsen waaraan u kunt denken wanneer u op zoek bent naar de perfecte bruidsstyling.

Amsterdam, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Arnhem, Alphen aan de Rijn, Baarn, Barendrecht, Bennekom, Bergen op Zoom, Bilthoven, Breda, Berlicum, Brunssum, Bussum, Culemborg, Delft, Den Haag, Dordrecht, Eemnes, Emmen, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Haarlem,  Hengelo, ‘s-Hertogenbosch, Hilversum, Hoofddorp, Huizen, Laren, Landgraaf, Lage Zwaluwe, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lisse, Loosdrecht, Maarn, Maastricht, Naarden, Nieuwegein, Nieuw – Vennep, Nijmegen, Nijkerk, Nuenen, Oldenzaal, Olst, Opmeer, Oss, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Putten, Rhenen, Rijswijk, Rotterdam, Schiphol, Tiel, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Vlaardingen, Weesp, Woerden, Linschoten, Zaandam, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Zeist.