Beauty trainingen 4All

Beauty trainingen 4all is een uniek concept van Ri-Jolie. Heb je er weleens aan gedacht dat je bedrijf slechts eenmaal een eerste kans krijgt om de beste indruk achter te laten? Staan je medewerkers er bij stil dat hun uitstraling hier een aandeel in heeft? De manier waarop mensen zich presenteren is belangrijk voor het imago van het bedrijf. Je selecteert de juiste mensen op hun prestaties, hun opleiding en ervaringen. Maar het eerste dat je klanten te zien krijgen is natuurlijk het personeel dat je in dienst hebt. Hebben ze een open en zelfverzekerde uitstraling? Past het haar, de make-up en de kleding ook bij het bedrijf en hun functie? Wat zou je hieraan nog kunnen verbeteren? Wij helpen graag om met een frisse blik make-up, kleding en hairstyling advies te geven.

Kleding, make-up en hairstyling passen naadloos bij de bedrijfsuitstraling. Tijdens de beauty training zorgen wij er altijd voor dat het personeel het visitekaartje is dat je naar klanten toe wilt zijn.

BEAUTY TRAININGen…

…de voordelen

Heb je carrière gemaakt? Gefeliciteerd. Tijd om wellicht nog bij een mijlpaal stil te staan? Verandering van functie houdt namelijk meestal ook in dat jij jezelf op een andere manier moet presenteren. De vraag is natuurlijk hoe je dat aanpakt. Moet je bijvoorbeeld je make-up veranderen? Je manier van hairstyling aanpassen? Wil je er simpelweg professioneler uitzien? Zonder dat al te drastische veranderingen nodig zijn. De training Beauty4Business is speciaal bedacht voor mensen die worstelen met hun presentatie. Terwijl het juist een feestje is om met je uiterlijk bezig te zijn.

Voor wie?

Wil je weten of een zakelijke beauty-training geschikt is voor jou of je bedrijf? En voor wie is de training precies bedoeld? Je kunt denken aan medewerkers bij de receptie, gastvrouwen in de horeca, sales en het secretariaat. Maar de training is ook erg geschikt voor dames die door promotie meer presentaties gaan geven, of (buitenlandse) klanten ontvangen. Het team van Ri-Jolie leert de medewerkers met een beauty-training alle ins en outs die nodig zijn om iedere dag weer opnieuw het beste van je zelf te laten zien. De beauty trainingen kunnen in de studio worden gevolgd of op locatie.  Ook kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een training bij de organisatie waar je werkt.

Beauty trainingen op locatie

 

Ri-Jolie biedt hiervoor korte trainingen voor een dagdeel op maat. Dit kan gaan om een personal training tot groepstrainingen overdag of ’s avonds aansluitend aan de werkdag. Voor grotere groepen kunnen wij meerdere train(st)ers inzetten. Een voordeel is verder dat een make-up en/of stylingstraining over het algemeen niet als slechts nuttig, maar ook als heel leuk wordt ervaren. Dit biedt de gelegenheid om deze training in te zetten als cadeau of een origineel en passend secretaressendag event.

Alle beauty trainingen kunnen binnen uw bedrijf gegeven worden, maar wij hebben ook verschillende locaties in ons bestand, zoals Van der Hooft in Zevenbergen waar je de training kunt combineren met bijvoorbeeld een high tea.

Vrijblijvend advies over een beauty training voor je bedrijf? Een beauty training cadeau geven op secretaressendag? Bel of stuur een e-mail; wij denken graag mee. Zeer stijlvol en altijd rustig ogend is bijvoorbeeld een nette dag make-up of kies voor een fijne flawless skin.

Dag make up

Het team van Ri-Jolie geeft workshops visagie, hairstyling, trainingen visagie en make-up workshops in Nederland en België.

Om het makkelijk te maken, kun je direct voor informatie bellen met Ria Kap (T: 06 22 14 55 08) of klik op het contactformulier. Wij geven uiterlijk binnen twee werkdagen antwoord.