Beauty without expression is boring – Ralph Waldo Emerson

Vrouwelijke ondernemers, business woman als visagiste en hairstyliste en ondernemer, weten zij me altijd weer aangenaam te verrassen. Zij zijn de drijvende kracht binnen het bedrijfsleven. Ze hebben wat Ri-Jolie betreft allemaal een boeiende, unieke stem die ze aan ieder onderwerp weten te brengen. Hardwerkende dames met veel inzicht, ambities en het vermogen om een uniek beeld neer te zetten.

Je wilt wellicht net als ik het verschil maken in het bedrijfsleven. Hogerop groeien? Goed geld verdienen en ondertussen ook nog genieten van een fijne lifestyle die je zo gegund is. Je hoort bij de steeds groter wordende groep zelfbewuste vrouwen die kiezen om te werken met een doel. Hier hoort uiteraard ook een persoonlijke stijl bij qua uitstraling! Visagie, hairstyling en styling die jouw pluspunten benadrukt en het mooiste in je naar boven haalt. Met de Beautytraining Business Woman Personal biedt het team van Ri-Jolie jouw een uniek plan aan.

Dresscode voor business woman in het kort

De dresscode voor business woman is simpelweg ruimer dan die van mannen. En dit maakt het tegelijkertijd voor de zakenvrouw ook lastig om op de ‘juiste’ manier voor de dag te komen. Wat zijn precies de dressingregels en mag het haar juist los of opgestoken. En wist je dat rode lippenstick door veel mannen als afleiding wordt gezien. Privé natuurlijk prachtig, maar zakelijk heb je een ander doel voor ogen. Je gesprekspartner met jouw verhaal verleiden. Daar komt nog eens bij dat de ogen juist het verhaal vertellen en niet de mond. Zo zijn er volop geheimen te noemen die je als zakenvrouw wellicht nog niet wist. En deze secrets delen wij daarom graag met je, zodat jij zakelijk goed overkomt. Genoeg redenen om een Beautytraining voor Business Woman te ontwikkelen. Ri-Jolie zette met haar team visagisten en hairstylisten een mooi programma in elkaar. De Beautytraining Business Woman Personal.

Beautytraining Business Woman Personal

Een zakelijke make-up is ECHT anders dan een feestelijke make-up en moet jou in je zakelijke leven ondersteunen. Hierdoor is een make-up ook nog eens sterk afhankelijk van de branche. Wil jij weten hoe je zakelijk de beste make-up en hairstyling kan creëren en toch passend bij jouw persoonlijkheid?  Dan ben jij van harte welkom bij een training van Ri-Jolie visagie en hairstyling. Wat leer je tijdens een training?

  • het kiezen van de juiste foundation
  • welke kleuren staan jouw het mooist
  • en hoe maak jij jezelf het mooiste op
  • verschil tussen een zakelijke en een ‘gewone’ make-up Kortom je leert een volledig make-up aan te brengen voor zakelijke doeleinden en je kent de verschillen met een ‘gewone’ make-up

IMG_8908

 

Wil je nu meer weten over de Beautytraining voor Business Woman? Neem dan vandaag nog contact op met Ria Kap, eigenaar van Ri-Jolie via info@ri-jolie.nl