Beauty4You by Ri-Jolie

Beauty4You is het onderdeel van Ri-Jolie voor jou, er is zoveel meer mogelijk met beauty…..make-up, KLEUR en haar…..

Organiseer jij het vrijgezellenfeestje van je beste vriendin of je zus? Zoek je een gezellig beauty uitje met vriendinnen? Of wil je je moeder in het zonnetje zetten? Wat je reden ook is, als je een beauty uitje zoekt ben je bij RI-Jolie visagie en Hairstyling aan het juiste adres.

Voor onder andere de volgende beauty uitjes / beauty workshops kan je bij ons terecht:

  • visagie workshops, je kan een make-upworkshop boeken met bijvoorbeeld het volgende thema, basis make-up, smokey eyes, avondmake-up, bruidsmake-up en meer…
  • workshops haarstyling, vlechten of opsteken
  • workshop skincare, een heerlijke verwennerij voor je huid.
  • workshop kleur en stijl, welke kleuren laten jou meer stralen? en hoe komt je figuur het beste uit?
  • workshop kleur en make-up, welke kleuren staan jou mooi en hoe ben je in 5 minuten verzorgd de deur uit.

Alle beauty workshops kunnen plaatsvinden bij jouw thuis, maar wij kunnen ook een locatie voor je regelen. In heel veel plaatsen hebben wij leuke locaties, kijk maar op de pagina contact. Daarnaast zijn er verschillende uitbreidingen en combinaties mogelijk. Je kan hierbij denken aan een mini-fotoshoot of een high tea. Kortom: jij geeft je wensen aan en wij maken voor jou een offerte.

Tijdens onze workshops leren we je stap voor stap een volledige make-up aan te brengen, leren we jou vlechten of opsteken of welke kleuren jou mooi staan. Daarnaast krijg je veel tips en trucs die je thuis kan toepassen. Ook op deze website schrijven we onder het kopje beauty blog regelmatig blogjes over make-up, huidverzorging en meer.

Beauty4You een cadeau voor jou