Beautiful holiday

Beautiful holiday

Beautiful holiday

kijk je er ook zo naar uit? Kerst en alle december gezelligheid die al in volle gang is. De lichtjes mogen weer aan en we stralen volop. Van binnen en van buiten. Ik geniet hier intens van. Vooral omdat met de feestdagen ook alle leuke make-up trends voor de kerst er weer aan staan te komen. En uiteraard ben ik als visagiste één van de gelukkigen die al deze trends in de praktijk mag brengen. Maar nu eerst even terug naar de basis van dit verhaal, want ik ga je uitdagen om mee te doen aan #beautifulholiday

Beautiful holiday is het resultaat van een brainstormsessie waarbij waar ik werd uitgedaagd om uit de comfortzone te stappen. Stiekem was ik er al een beetje mee begonnen met een nieuwe coupe via een te gekke kapper waar ik je in een andere blog meer over ga vertellen. Want naast uit de comfortzone stappen is ook geduld en experimenteren het plezier van #beautifulholiday

Het idee is simpel: experimenteer met haar, schoonheid en mode en rock een andere stijl elke dag in de maand december. 

Waarom Beautiful Holiday?

December is zo’n spannende tijd van het jaar, gevuld met geliefden en uiteraard kerst met alle gezelligheid. Het is ook een maand waarin het gemakkelijk is te verdwalen in alle haast: de sociale verplichtingen, het menu plannen, het winkelcentrum, de verpakking en OMG de diplomatie! En daarom ligt de focus vaak bij iedereen, maar blijft er weinig tijd voor onszelf over. Daar gaan we en jij dus ook met Beautiful Holiday verandering in aanbrengen.

Tips, ideeën en inspiratie voor Beautiful holiday

1. Red Lip

rode-lippenNiets leidt tot het decembergevoel als rode lippen. Een beetje Gun Shy? Check eens al het moois dat pinterest te bieden heeft. Het gaat volgens de social media en de uitgebracht holiday collecties van de bekende merken als Dior, Chivenchy en anderen in ieder geval volop glitteren deze kerst. Van heel subtiel tot best extravagant. Je kan hierbij denken aan mooie zwarte smokey eyes met rode lippen, glitter eyeshadow (grote glitters) over je gehele ooglid of glitters onder de wenkbrauw (zie voorbeeld).

2. Losse vlecht of ontspannen chignon

Of het nu om een losse vlecht, een strakke top knot of een ontspannen chignon gaat; de decembermaand is bij uitstek geschikt om eens te schitteren met een ander kapsel. De trends op haar-gebied zijn uitgebreid deze winter, maar ook deze kerst. Zo zie je mooie vlechten, paardenstaarten, maar ook combinaties. Voor het haar geld ook, laat het lekker glitteren en verwerk een mooie tiara in je kapsels of glitterbandjes. En ook hier blijft de gouden tip om mooie plaatjes uit bladen te zoeken of kijk eens rond, alweer ;-), op social media.

3. Nieuwe To Do’s

Ooit een te gekke look in een tijdschrift gezien? En tegelijkertijd dacht je dat het misschien niet je stijl zou zijn? Of enkel simpel opgemaakte ogen af te wisselen met een glittertje? En wat te denken van een heuse mad men look inclusief een vleugje nostalgie. Het is nu de tijd om iets nieuws te proberen en te experimenteren. Voor de lezers die de serie mad men hebben gemist.

mad-menHet gaat dus niet om het maken van een te gekke mannenlook, maar wel om het onderstrepen van je vrouwelijkheid. Met een knipoog naar de jaren zestig. Nog een aanrader om inspiratie op te doen is de nieuwe serie Petticoat. Of spot deze maand eens een toffe look tijdens het kijken naar jouw favoriete programma. Maak een foto en sla ‘m op in je telefoon. De fun is om zoveel mogelijk looks te ‘verzamelen’, zodat je nieuwe to do’s naar @RiaVisagie kunt twitteren. Met jouw tweet hebben we een aantal verrassingen in petto, zoals dat hoort in de maand december. 

4. Doe mee en win Ri-Jolie verrassingen

Wil je ook mee aan #beautifulholiday? En een leuke verrassing ontvangen? Stuur in de maand december een tweet naar @RiaVisagie en op 2 januari 2017 worden er drie verrassingen bekend gemaakt. Een beautiful holiday gewenst en een ook veel beauty plezier in het nieuwe jaar!

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment