Jonge ogen en in 5 minuten de deur uit

Jonge ogen en in 5 minuten de deur uit

jonge ogen en in 5 minuten de deur uit

In mijn werk als visagiste vind ik het heerlijk om de schoonheid van vrouwen weer naar boven te brengen. Vandaag de dag zien wij immers meer foto’s van mooie mensen dan onze moeders in hun hele leven hebben gezien. Het is dan ook niet zo gek van 8 van de 10 vrouwen niet tevreden zijn met hun uiterlijk. En hoe fijn is het dan om met een paar simpele tips je een stralende blik te geven. Complimenten? Je krijgt ze gegarandeerd. En het prettige is dat je de lat niet eens steeds hoger hoeft te leggen voor jezelf. Nu hoor ik je zo onderhand denken … kom maar op met de tips voor jonge ogen ;-)!

Tip voor jonge ogen:

jonge ogenOgen die er jonger uitzien. Wie wil dat niet? En je krijgt ze als volgt (zonder gelijk naar de botox te grijpen, want dit hebben we nu al wel een beetje gezien) … want geniet ook vooral veel van je uiterlijk! Hier hoort zo nu en dan ook een heerlijke lekkernij bij. Maar dit terzijde 😉 …

Breng Oogcreme aan rondom de ogen, klop hierna met je ringvinger een beetje concealer in rondom je oog. Het is wel handig om te weten welke kleur concealer het beste bij je past! Maar hier geef ik je dus graag advies over! Stuur mij een berichtje en je krijgt een advies uit de eerste hand! Verder nog een paar tips waarmee je in 5 minuten verzorgd de deur uitgaat.

make-upIn 5 minuten verzorgd de deur uit

1) herstel en hydrateer de huid met dagcreme

2) breng Oogcreme en concealer aan rondom het oog

3) werk af met poeder

4) definieer je contouren met bronzing poeder en blush

5) definieer wimpers breng een of 2 laagjes mascara aan

6) Borstel de wenkbrauwen naar boven met een schoon (oud) mascara borsteltje

7) breng lipgloss aan

En vergeet niet om vooral lekker veel te lachen, zodat het plezier van je gezicht afspat. Wil je ook eens leren om een fijne basis make-up aan te brengen. Twijfel je of je de juiste producten gebruikt? Neem vrijblijvend contact met het team van Ria Kap op. Of neem deel aan één van de fijne zomerse workshops van Beauty @Blizzerz.

No Comments

Post a Comment