WK Look 2014

WK Look 2014

WK Look 2014

Zijn jullie ook zo benieuwd hoe Nederland het gaat doen tijdens het WK 2014? Ri-Jolie wel… Uiteraard is een periode als dit ook een inspiratie en daarom creëerde ik verschillende looks. Deze wil ik graag met jullie delen.

Ik ben begonnen om mijn model, Sanne, in een basis te zetten. Foundation, shapen en blush.
Daarna heb ik in de arcadeboog wit aangebracht. In strakke lijnen.
De wenkbrauw heb ik gebruikt en rood gekleurd om een vlag te gaan maken.
Op het bewegend ooglid heb ik blauw aangebracht, ook weer in een strakke lijn en een punt.
Als laatste heb ik een beetje oranje lipstick op de lippen aangebracht.

Ik heb eyeshadow gebruikt die ik makkelijk nat kan verwerken en waarmee ik een intense kleur kreeg. Uiteraard kan je deze look ook maken met gewone oogschaduw waardoor de look minder heftig wordt. Volgende week zal ik nog wat inspiratie in een extra blog plaatsen. Nu ben ik benieuwd naar jullie look tijdens het WK en wil deze graag zien. Plaats je foto op mijn Facebookpagina, Riavisagie en de leukste wint een kwastensetje. Ik ben benieuwd…..

Tip, houd voor leuke acties het blog van Ri-Jolie in de gaten! Ook in 2016 kun je van Ria Kap, founder van het team Ri-Jolie, weer de mooiste beauty-nieuwtjes verwachten. Naast de fijne workshops, onder meer bij Blizzerz, kun je het team van Ri-Jolie ook zien in Rotterdam en wordt vervolgd 😉 … het team houd je natuurlijk nog even nieuwsgierig. Veel plezier in ieder geval met deze WK-look. Die je natuurlijk ook prima kunt gebruiken tijdens een feestje met een WK-tintje!

Ik hoop dat je met veel enthousiasme mijn blog hebt gelezen. Suggesties, vragen of wil je meer weten over een fijne beautylook? Je kunt het team van Ri-Jolie altijd een mail sturen of een tweet! Een posting van jouw make-up look op de social media kanalen worden ook erg gewaardeerd!

No Comments

Post a Comment