Trend NO MAKE UP

Trend NO MAKE UP

Trend No Make Up

Trend, no make up; op social media zie je foto’s voorbij komen waarin geen filter is gebruikt. Sterker nog de mensen die deze prachtige foto’s posten sluiten zelfs af met de hashtag #nomakeup. Maar is dat ook zo? Wordt er werkelijk geen make-up gebruikt en wat houdt de trend no make up dan precies in?

No Make-Up, je ziet het niet en toch wel

Helaas, in deze trend gaat het erom dat je je Make Up niet ziet zitten maar er wordt wel degelijk Make Up gebruikt. Qua huid zie je dit terug in alle make up trends voor de komende winter 2014/2015. Wellicht een trend die zich blijft voortzetten? Ook al mag je voor de nieuwste trends een afspraak maken via Ria Kap! (heb je onze mooie workshops al gezien samen met Summer @Blizzerz…?) … Even terug naar de trend No Make-Up.

Welke producten kan je gebruiken voor een ‘no make up look’? Hier volgt het stappenplan voor een ‘no Make Up look’.

  1. Als eerste verzorg je je huid met een goede dagcreme. Eventueel kan je ook kiezen voor een CC Crème. Een CC crème staat voor color corrector, deze crème maakt je huid dus egaler van kleur. Zelf maak ik ook graag gebruik van de sheer tint van Estee Lauder. Deze frist de huid op, maar geeft geen dekking. Wel een fijn zomerproduct.
  2. Om de ogen een beetje op te lichten en oneffenheden rondom het oog te bedekken gebruik je een concealer, deze kan je eventueel ook een beetje vermengen met je oogcrème. Zet ook een klein beetje onder de wenkbrauw als highlight.
  3. Goed inkloppen met je vinger zodat de crème goed samensmelt met de huid. Met een transparante poeder kan je je gezicht mooi matteren en fixeren. Heb je een wat getinte huid? Neem dan een poeder met een tintje erin, anders krijg je een grijzige toon over je gehele gezicht.
  4. Met een wimper krultang krul je je wimpers zodat je ogen een open uitstraling krijgen. Eventueel kun je een heel klein beetje mascara in de uiteinden van je wimpers zetten. Of zelfs een transparante mascara gebruiken.
  5. Een lipgloss maakt deze look helemaal af.

Meer weten over een fijne dag make-up? Hou de zomerse FB-pagina van Ri-Jolie in de gaten! Zomerse workshops, al te boeken vanaf 27,50.

No Comments

Post a Comment