Looks inspiratie olympische spelen 2016

Looks inspiratie olympische spelen 2016

Looks inspiratie olympische spelen 2016

Nog even aftellen en Dafne Schippers neemt deel aan de sprint tijdens de olympische spelen! Terwijl zij in tempo richting finish sprint, zit jij natuurlijk klaar in je mooiste olympische look om haar toe te juichen? Okay, je moet er die nacht wel even voor uit je bed, want Schippers loopt in Brazilië wanneer het in Nederland bedtijd is, maar dat mag de pret niet drukken. Daarom heeft Ri-Jolie een wakkere look voor je bedacht en hierbij heb je het volgende nodig:

oranje en/of rode lipstick
blauwe eyeliner
witte, blauwe en oranje oogschaduw
rode en oranje blush

Nadat je de basis hebt aangebracht kan je de ogen opmaken met oranje eyeshadow over het bewegend ooglid, wit als highlight en in de binnenhoek. Daarna blauwe eyeliner. Op de jukbeenderen rode blush en rode lipstick op de lippen. Uiteraard breng je ruim mascara aan. Wil je liever in 1 kleur blijven? De rode blush en lipstick kan je ook in oranje tint aanbrengen.

De tweede mogelijkheid is om een vlag te maken. Je begint met witte oogschaduw op het bewegend ooglid, rode blush in de arcadeboog en vervolgens ook weer de blauwe eyeliner aan te brengen. Op de jukbeenderen breng je oranje blus aan en een oranje lipstick om het geheel af te maken.

Veel plezier tijdens en rondom de wedstrijden!

Wil je ook eens een speciale look voor een feestje? Even geen standaard make-up? Heb je een party, maar wil je toch stijlvol zijn opgemaakt? Het team van Ri-Jolie helpt je graag verder. Je kunt ons bellen via Tel: 06 22 14 55 08 of stuur een What’s app bericht via +31 622145508. Natuurlijk mag mailen natuurlijk ook!

No Comments

Post a Comment