Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Contact Ri-Jolie visagie en haarstyling? Heeft  na het lezen van de informatie op de website van Ri-Jolie nog vragen? Specifieke wensen? Geen tijd om te bellen? Stuur dan gerust een e-mail via ria@ri-jolie.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op.

Contact en diensten in het kort

Ria Kap (Ri-Jolie Visagie & Hairstyling) biedt onder meer:

visagieworkshops, trainingen make-up, bruidsstyling, workshops haarstyling, workshops kleuranalyse, visagie en haarstyling voor een fotoshoot, fotofeestjes aan speciaal voor jou! Deze diensten vind u onder Beauty4You.

Voor bedrijven, Beauty4Business,  biedt Ri-Jolie beauty trainingen, make-up en hairstyling tijdens een events, personeelsfeesten.  Maar ook voor een zakelijke shoot, denk aan portretfoto’s voor uw internetsite, social media of magazine, kunt u terecht bij Ri-Jolie.

Wij hebben geprobeerd een zo volledig mogelijk overzicht van de workshops en trainingen te geven. Mocht u een vraag of suggesties hebben?  Laat het ons dan vooral weten! Voor boekingen of een offerte vragen wij u gebruik te maken van het contactformulier.

Contact Ri-Jolie via het contactformulier of bel met Ria Kap. Tel: 06 22 14 55 08

 

Ri-Jolie Visagie en Haarstyling, Ria Kap img_0635
Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe

Locaties
Het team van Ri-Jolie visagie en hairstyling werkt door heel Nederland, maar ook in een gedeelte van België. Wij komen bij u thuis of vinden in overleg een hele leuke locatie. Of heeft u andere vragen. Bel of e-mail Ria Kap, Ri-Jolie visagie en Hairstyling voor meer informatie!